Siv Jensen, David Rockefeller og Henry Kissinger. 

17.06.2018

Siv Jensen spiser Kirsebær med de store , hva vil det koste oss når hun blir regjeringssjef ? Får David Rockefeller kjøpe drikkevannet vårt ? Eventuelt via et selskap til en av de andre Bilderbergerne først ? Eller at drikkevannet blir gjort om til et aksjeselskap , slik at det er klargjort for overtagelse ? 
Her kommer spørsmålet om ACER inn i bildet . 
FrP ' leder Siv Jensen har fått fornyet selvtillit , og virker mer arrogant etter at hun fikk lov å bli med å spise Kirsebær med toppene i verdens næringsliv og politikk i Ottawa , Kanada i 2006. På det Bilderberger- møtet ble det vedtatt at Siv Jensen skulle få bli Norges nye regjeringssjef enten i 2009 eller i 2013 . Og hva skjedde ? Jo Siv Jensen er en av Norges regjeringssjefer.
Siv Jensen deltok i et veldig viktig møte den 8-11 Juni 2006 i Canada , sammen med gjengangeren og Norsk Hydro/SAS sjefen Egil Myklebust og Harald Norvik .
Etter å ha deltatt i et slikt møte av verdens elite ble Tony Blair statsminister i Storbritania Og Bill Clinton president i USA. Også Erna Solberg har hatt gleden av å spise Kirsebær med de store på Bilderberger møter.
Eliten møtes og diskuterer hvordan verdens fremtid skal se ut , bak lukkede dører .

Anne Karin Borgund.