Bilderberg - organisasjonen .

17.06.2018

Det er ikke så rart at nesten ingen har hørt om Bilderberg -organisasjonen.
Møtene har blitt holdt bak lukkede dører og forsøkt hemmeligholdt .

Det første topphemmelige møtet blant den vestlige verdens maktmenn ble holdt på Hotel de Bilderberg i Holland i 1954 . 
Siden har organisasjonen gått under navnet Bilderberg.

Grunnleggerne av Bilderberg-konferansen var Prins Bernhard av Nederland og Joseph Retinger . Retinger var Jesuittprest .
Mer enn 100 personer vil delta på hvert Bilderberg- møte, en gang i  året, på innkalling fra styrekomiteen (Bilderberg -styrekomite) . Bilderberger har utviklet seg til en hemmelig verdensregjering , som styrer alt.
Deltakerne på Bilderberg møtene blir kalt bilderbergere . Det er nok å delta på ett møte 
Noe av det mest slående på disse møtene er at alle deltakernes munn er forseglet med 7 segl . Dette suppleres med en nesten fullstendig media blackout .
Det er ganske tydelig at de viktigste Bilderberg --deltakerne gjennom årene har vært demokratisk valgte ledere , som har misbrukt tilliten de har mottatt fra sine velgere , ved å delta på Bilderberg møter bak velgernes rygg, uten å måtte stå frem etter møtene og informere velgerne om hvilke forpliktelser de har pådratt seg som følge av deres deltagelse.
Politikere som går på Bilderberg- møter , blir utsatt for lojalitetskonflikter i det interessene og ordrene i Bilderberg ofte kommer i konflikt med sine velgeres interesser .
Det er påfallende hvor likgyldig politikerne er for dette . Norske eksempel på dette i nyere tid er for eksempel EU- medlemskap , som ble foreslått av bilderberger Gro Harlem Brundtland og Torvald Stoltenberg og EU- direktiver som typen datalagring og tjenester , som fremmes av bilderberger Jens Stoltenberg og Siv Jensen .
Alle nordiske politikere som har vært bilderbergere , har stått frem som sterke EU-tilhengere på de topptunge og topphemmelige maktmøtene , helt uavhengig av deres egen folkeopunion. 

Allerede på det første Bilderberg- møtet var "europeisk integrasjon " et av hovedpunktene på dagsorden . På Bilderberg-møtet i 1955 ble planer om en felles europeisk valutaenhet diskutert . Sett i lys av de europeiske landenes utvikling frem til dagens EU-union , tyder mye på at Bilderberg har vært en "lysende sti" som har anvist veien frem mot dagens EU. 
Det faktum at nøkkelpolitikerne som har bidratt til å bringe EU frem til der unionen er i dag også har vært  Bilderbergere , er en indikasjon på at Bilderberg har vært den "usynlige jernhånd" som har fått gjennomført dagens EU- organisasjon. 

Et annet element ved utviklingen av EU , er de hemmelige , udemokratiske og folkeforaktende målsettingene som EU's arkitekter har hatt . 
Dette går ut på at hensikten er å la EU's borgere forbli i uvitenhet , slik det ble uttrykt av Jean Monnet , en av EU's grunnleggere .
sitat" Europas nasjoner bør styres mot en superstat uten at deres borgere forstår hva som skjer . Dette kan oppnås ved hjelp av små skritt, hvor hvert element blir kamuflert med at det har et økonomisk formål , men som gradvis og irreversibelt vil føre til en føderasjon " sitat slutt.
En føderasjon er : Et forbund av stater under en felles regjering .

Grunnlovens Folkestyre.
Anne Karin Borgund  

Bruk bilder for å dele innlegget i flere separate avsnitt

Det er verdt å spandere litt tid på å bryte din tekst i flere avsnitt ved hjelp av overskrifter. Hovedavsnittene kan illustreres med bilder som henger sammen med innholdet.

And you can also use blockquote formatting to cite some wise words.

Det er her du kan begynne å skrive din tekst. Det er bare å klikke og sette i gang. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni.